Lundvalls
033 - 136700
sales@lundvalls.se

Kyl- & Frysskåp

Chockfrysar

Chockfrys E5 Glass i chockfrys

Tecnomac har chockfrysar i flera olika storlekar.

Att använda chockfrys är viktigt vid tillverkning av glass för att säkerställa glassens hållbarhet och för att skapa de rätta microiskristallerna bör man, efter frysningen ställa in den i chockfrysen 7-15 minuter. Chockfrysar används även mycket inom restaurang och storkök.

Kontakta Lundvalls för mer info och priser, 033-136700 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Kyl / Frysskåp 

Kylskåp HC 20

 

Kylskåpen finns i tre olika modeller, NT, NTB och NTV.

NT: Denna modell är med statisk hög fuktighet, +8 / -8 grader. Lämplig för tex. färska prudukter (fisk, frukt, grönsaker osv.)

NTB: Statisk medium fuktighet, +10 / -2 grader, med inbyggd fläkt. Lämplig för färska, ej förpackade produkter (kalla maträtter, bakverk osv).

NTV: Fläktkontrollerad, låg fuktighet, +8 / -2 grader, denna modell får snabbt dina produkter till rätt lager temperatur. Passar bra att lagra inslagna produkter (burkar, behållare, kött, ägg osv).

Alla tre modellerna kan fås med gejder eller hyllor.

 

Frysskåp finns i 2 olika modeller, BT och BTV. Båda frysskåpen finns att få i dubbelt utförande.

BT: Statisk hög fuktighet, -15 / -28 grader, Passar perfekt för att lagra tex. egentillverkad glass i cantiner, bakverk, glasstårtor osv.

BTV: Fläktkontrollerad låg fuktighet, -10 / -24 grader, för kontrollerad och bäst lagring av inpackade frusna produkter.

Naturligtvis finns även dessa frysskåp att få med gejdrar eller hyllor.

Förvaringsskåp med aktiv fuktighetskontroll

Vi har även ett skåp med aktiv fuktighetskontroll, "HC20 C", för lagring av chokladpraliner, färska bakverk. Den aktiva fuktighetskontrollen som kan ställas in mellan 45 till 80% fuktighet gör att du får en längre och bättre hållbarhet på dina produkter, temperaturen kan du justera mellan -4 till +16 grader

 

 Kontakta Lundvalls för mer info och priser, 033-136700 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.